Welkom bij HaticeOzyurt.nl – the Turkish Delight

 

… Integer. Rechtlijnig. Topsporter. Maar ook gewoon Hatice. Dochter en zus. In het dagelijks leven full time leidinggevende in de retail, maar droomt van een bestaan waarin ze kan leven van haar passie: sport. Ze geeft les aan een sportschool. Toch zullen velen haar wellicht beter kennen als The Turkish Delight. Om die titel waar te maken volgt ze loodzware trainingen in onder meer Eindhoven bij Ali Gunyar en bij Loek van de Bos in Zwolle. Hatice traint in kickboksen, MMA en bokstechnieken. Steun en toeverlaat in alles zijn Salaysa van den Bos, Jorina Baars en natuurlijk Gelly Zahmatkesh.

 

Het gaat niet alleen om de fysieke training. Hatice wordt mentaal gecoacht door mental coach Hilda Clevering. Hilda houdt Hatice op de juiste wijze scherp en zorgt ervoor dat Hatice zowel mentaal als fysiek helemaal klaar is voor elke match.

 

Op haticeozyurt.nl geeft ze een doorkijk naar haar leven, haar successen en de trainingen die zij volgt. Nog meer weten? Volg Hatice dan ook via haar Facebookpagina.