Mijn gevecht tegen een man

Mijn gevecht tegen een man

Eindelijk was het zover, mijn lang gekoesterde droom kwam in vervulling. Ik hand nog nooit in de ring tegen een man gestaan! Het is contraversioneel maar dat was iets wat ik nog nooit gedaan had. Ik kreeg de kans en heb dat met twee handen aangepakt.
De Evangelische Omroep bood me de kans om tegen een man te vechten, de enige echte Danny Gohsen, je weet wel die presentator die altijd bij PowNews zo bijzonder in het beeld stond. Hij ging trainen voor heuse MMA partij tegen mij. Natuurlijk had hij top trainer in de arm genomen en had keihard getraind. We gingen vechten in Amstelveen, onder het toeziend oog van wedstrijdleiding, een ringarts en een slordige 50 man publiek. Onder veel gejuich werden we binnengehaald en we werden aangekondigd door een presentator van de EO.

De bel ging, Danny kwam naar voren en het enige wat hij op dat moment kreeg waren low-Kicks en goedgeplaatste knietjes naar hoofd en het lichaam, het was duidelijk, ik ging deze partij niet verliezen!!

image
Samen met Danny Gohsen

Danny vocht met hoofdbeschermer, ik niet en we gingen de strijd aan waarbij hij veel stoten op het lichaam ontving knietjes naar het hoofd en goed geplaatste trappen en belanden we op de grond. Daar heb ik in een snelle beweging een armklem toegepast waarna Danny snel moest afkloppen.

Trots op mijn partij, genoegdoening voor mijn lang gekoesterde droom, en de winst was voor mij!
Nu op weg naar nieuwe dromen! Ik wil uitkomen op het grootste podium ter wereld! Daar ga ik komen hoe dan ook, met jullie hulp, met jullie steun, dank jullie wel voor alle support die gekregen heb, maar ook nog ga krijgen! Ik ben blij en dankbaar voor al jullie support!

Blijf me volgen! Ik zal je niet teleurstellen

Ush, Hatice

Xxximage
Samen met Anne-Mar Zwart van de EO